Doe wat jij graag wil!

De paardenwereld zit vol met mensen met een mening, net als de ”gewone” wereld. Omdat jij iets doet of wil doen wat anderen niet doen, is de kans groot dan anderen dit raar vinden. Laat je hier niet door weerhouden. Trek je eigen plan en doe wat jij leuk of belangrijk vindt!

Zelf heb ik hier regelmatig mee te maken gehad en een artikeltje wat ik vond op So Chicken.nl heeft me hierbij geholpen. Mensen zijn vooral druk met hun eigen leven. In de eerste plaats is het interessant om je af te vragen of mensen eigenlijk wel zoveel over jou denken als jij denkt. Jij bent namelijk niet het centrum van het universum.

Het is logisch dat jij veel nadenkt over jezelf, over je eigen leven. Maar waarom denk je dat dat anders is bij andere mensen? Ieder mens ziet zichzelf als het middelpunt van zijn leven. Logisch ook, het leven is soms knap ingewikkeld. En de meeste mensen hebben hun handen vol aan zichzelf.

Een aantal goede tips om gewoonweg Schijt te hebben aan wat anderen vinden…vindt je op: http://sochicken.nl/schijt-hebben

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *