Transformeer de samenwerking met je paard


Online CURSUS, maar dan ANDERS!
Met het +Plus programma geef ik je persoonlijke begeleiding

Klassikaal plus programma’s

Waarom het ONLINE Plus Programma?

Je bent toe aan inspiratie, motivatie en nieuwe kennis. Ook jij wil je verder ontwikkelen. Vol goede enthousiasme start je met een online cursus. Lekker handig, flexibel studeren in je eigen tijd. Je vliegt door de eerste lessen, maar dan bereik je een lastig punt of je dagelijkse verplichtingen overschaduwen je enthousiasme en je logt niet of nauwelijks meer in…EN DAAR GAAN JE DROMEN….EN JE INVESTERING.

Het beste van twee werelden!

Herkenbaar? Dan heb ik een betere optie voor je. Geen druk klaslokaal, geen lange reistijd, geen torenhoge investering. Maar in plaats daarvan heerlijk aan de slag in je eigen omgeving met je eigen computer.

Je houdt flexibele momenten om aan de slag met de online cursus, maar toch is er een vaste structuur en klassikale momenten als ‘stok achter de deur’. Ook kun je knelpunten bespreken en van anderen leren.

Live uitleg en Tips

Ontmoet me Live in de Online klassikale lessen. Ik geef je graag extra uitleg, tips & tricks en een flinke duw in de goede richting!

Wat houdt het +PLUS Programma in?

Dit is het programma voor gemotiveerde mensen die met en duwtje in de rug alles uit de samenwerking met hun paard willen halen. Geschikt voor ieder paard, dus ook voor ieder ras én voor de leergierige eigenaar die op zoek is naar méér Eenheid, Behendigheid en Plezier met zijn of haar paard op een duurzame manier.

De gestructureerde praktische opzet is een Stap-voor-stap-systeem met een afwisseling van theorie, plaatjes en video’s.


Klassikale Lessen Online

Kleine groepen van max. 6 p. Geplande klassikale lessen online welke interactief zijn. Tussen de klassikale lessen kun je flexibel de lesstof bestuderen en kun je aan de slag in de praktijk. In iedere les blikken we gezamenlijk terug en vooruit.

Online Cursusomgeving
& Studiewijzer

Via je eigen online leeromgeving kun je inloggen om alle lesstof te bekijken. Zelfs met je smartphone. Je kunt gemakkelijk je voortgang hierin bijhouden. Ook vind je via deze omgeving de studiewijzer.
Je houdt twee jaar toegang tot alle info.

Video reviews

In de les kunnen we aandacht besteden aan jouw video. Of je kunt je video persoonlijk laten reviewen en feedback ontvangen.
Ook kun je gebruik maken van online videocoaching.

Kennis quizzen &
Skill Test

Test je opgedane kennis over de theorie, zo blijft de stof beter hangen. De skill test is een praktijktoets samen met je paard. Behaal je deze, dan ontvang je een certificaat en kun je eventueel verder met het volgende programma.

ONLINE Plus Programma Basis Communciatie

Start met de Basis en kom tot de kern!

Ontwikkel Echte Samenwerking
Harmonieuze samenwerking met paarden is een unieke belevenis. Daardoor is het mogelijk om je paard op de kleinste en lichtste hulp alles te laten uitvoeren, van een simpele aanraking, alledaagse handelingen tot uiteindelijk eindeloos veel gevarieerde oefeningen.


BEGIN BIJ HET BEGIN EN CREEËR EEN STEVIG FUNDAMENT GEBASEERD OP VERTROUWEN

MODULE 1

Je leert hoe wij als mens naar het paard toe kunnen groeien en communicatie en wederzijds begrip kunnen creëren.

-GEDRAG HERKENNEN
-BENODIGDHEDEN
-PAARD LEREN OM TE LEREN

MODULE 2

De vier oefeningen in deze module zijn de belangrijkste oefeningen die de omgang met je paard voor altijd zal veranderen.

-VERTROUWEN OPBOUWEN
-WIJKEN VOOR FYSIEKE DRUK
-WIJKEN VOOR BEWEGING
-VOORWAARTS/ACHTERWAARTS

MODULE 3

Iets bereiken heeft alles te maken met iets graag willen. Je hebt een flinke dosis doorzettingsvermogen nodig, vooral in het begin.

-ALLE BEGIN IS LASTIG
-LEREN DOORBIJTEN
-REGELMAAT INBOUWEN
-GRENZEN VERLEGGEN

MODULE 4

Wanneer je het alfabet kent, kun je woorden maken. Oftewel je leert hoe je combinaties van oefeningen kunt maken zodat je de training van je paard naar het volgende level kunt tillen door eindeloze variaties en creaties.

Interesse? Schrijf je nu in!


Op vrijdag 20 november a.s. start de PILOT groep met het

Online +PLUS programma Basis Communicatie
VOL = VOL

In vier maanden transformeer je de samenwerking met je paard!

Pilot groep tarief
€ 99,-