Ledenvoordeel Actie


Spread the word!

Equinespirit wil graag uitbreiden en meer leden aantrekken. Op deze manier wordt paardvriendelijke training voor meer mensen en dus paarden toegankelijk. Jij kan daar aan bijdragen én je kunt er ook nog aan verdienen!

Als lid van Equinespirit kun je al je vrienden en bekenden via Facebook, LinkedIn, Instagram etc. uitnodigen om ook lid te worden. Als jouw vriend of bekende lid wordt, dan ontvang jij € 10,- uitbetaald op je bankrekening of een Videocoaching (twv € 15,-) gratis.

Voorwaarden


Voor wie geldt het?
De ledenvoordeel actie is alleen geldig voor nieuwe leden. Je kunt dus niet jezelf opnieuw als lid inschrijven, maar wel al je bekenden, vrienden etc. Je kunt zoveel leden aandragen als je wil.

Hoe werkt het?
Maak anderen enthousiast om ook lid te worden, of ga naar de Aanmeldpagina en deel deze pagina eenvoudig via de social media icoontjes. Wel is het handig om goed aan vrienden en bekenden aan te geven dat zodra iemand lid wil worden, ze wel doorgeven dat ze via jou verwezen zijn. Dat heb je namelijk nodig;

  • Is iemand lid geworden, dan is het belangrijk dat ze aan jou de gebruikersnaam doorgeven en dat ze het volledige lidmaatschap afnemen (bij premium na de 14 dagen ook lid blijven) en betaald hebben.
  • Jij stuurt vervolgens de gebruikersnaam door en de datum van betaling via een e-mail naar info@equinespirit.nl.
  • Zodra je een bevestiging via e-mail ontvangt dat jouw ledenactie is goedgekeurd, ontvang je de € 10,- of de videocoaching.

Wanneer ontvang ik het bedrag?
15 dagen na ontvangst van betaling en goedkeuring van het door jou aangedragen nieuwe lid, wordt het bedrag op je bankrekening (welke bij mij bekend is) gestort. Het bedrag wordt niet verrekend met jouw factuur. Wil je liever gebruik maken van de gratis Videocoaching, dan dien je dat even aan te geven via een e-mail (info@equinespirit.nl).

Verdere vragen?
Stel ze via Contact


Alvast bedankt voor je inzet!