Online Cursussen

Via de online cursussen krijg je toegang tot uitgebreide en gedetailleerde informatie zodat je de samenwerking met je paard kunt boosten!


De opzet van de online cursus is een Stap-voor-stap-systeem met een afwisseling van theorie, plaatjes en video’s en het is smartphone proof! Dus ook heel handig te bekijken als je bij je paard bent. Deze cursussen zijn geschikt voor ieder paard, dus ook voor ieder ras Γ©n voor de leergierige eigenaar die op zoek is naar méér Eenheid, Behendigheid en Plezier met zijn of haar paard op een duurzame manier.

“Heldere cursussen met een fijne en vooral logische opbouw waarmee je stap voor stap aan de slag kunt”

Rebecca de Hoon

Als lid heb je naast toegang tot de online cursus ook automatisch toegang tot de hele kennisbank, dus ook tot de inhoud van de afgeschermde artikelen. Dat betekent toegang tot artikelen over training, voeding, persoonlijke groei, tuig, bodywork, rek-en strekoefeningen etc.

Momenteel zijn er alleen online cursussen beschikbaar in het trainen vanaf de grond, maar de effecten van het grondwerk werken door in je rijden en bereiden je paard dus ook beter voor op het trainen onder het zadel.Online Cursus
Basis-
Communicatie

Start met deze online cursus zodat je leert hoe je met grondwerk een echte samenwerking kunt ontwikkelen met je paard!


Online Cursus
Gymnastiseren Basis

Bouw op het fundament van een goede Basiscommunicatie verder en maak je paard met grondwerk fit, soepel en sterker!


Online Cursus
Gymnastiseren Gevorderd

Met deze verdieping bouw je richting… natuurlijke verzameling en verdere verfijning en versterking van je paard


Recensies

Door Fam. Riksen: Wij zijn heel blij met de leeromgeving. Het is voor mij echt heel leerzaam! De reden dat wij lid zijn geworden is omdat onze dochter 8 jaar helemaal weg van pony’s is en nu hebben we voor haar een prachtige pony gekocht. Aangezien ik niet met pony’s ben opgegroeid, vind ik het erg belangrijk om er meer te weten van te komen zodat ik haar beter kan begeleiden en daar helpt de online leeromgeving me heel goed bij.


Door Rianne Duds: Wat een leuke en praktische modules. Ik heb vandaag weer met mijn paard geoefend en het ging super. Erg handig ook dat het via tel zo gemakkelijk leesbaar is. Ik ben er heel blij mee!

Door Claire Goderie: Bedankt Claudia! Eindelijk heb ik een stappenplan om te volgen en snap ik waarom dressuur zo goed is voor mijn ruin. De basis communicatie heeft er ook voor gezorgd dat hij me niet meer omver loopt als ik tussen hem en zijn eten in sta πŸ™‚

Door DomΓ©nique: Kort samengevat zijn dit e-cursussen voor de doe-het-zelver en/of een overzichtelijk naslagwerk voor degene die na het werken aan de hand nog met duizenden vragen blijft zitten. In de cursus is er een logisch stappenplan uitgezet waarbij iedere stap zowel aan de theorie als aan de praktijk evenveel aandacht wordt gegeven. De oefeningen worden niet enkel stap voor stap uitgelegd en het doel van de oefening omschreven, maar daarnaast is er ook aandacht besteed aan de veel voorkomende problemen in de praktijk. Dus of je nou liever zelf aan de slag gaat of eerder blij bent dat er een goed (zelfs dummyproof) overzicht van de lesstof bestaat, dan zijn deze e-cursussen zeker een aanrader.Registreer je nu ook als lid en ontvang toegang tot de
Online Cursussen

Voor iets meer dan 1 euro per week kun je een jaar lang je kennis en vaardigheden vergroten.


Heb je vragen over de
cursussen, aarzel niet en neem contact met me op.