Veiligheid en ander materiaal

Naast het andere materiaal wat je mogelijk bekeken hebt kan ik je ook adviseren wanneer het aankomt op een stuk veiligheid en ook heb ik nog wat materiaal wat handig inzetbaar is bij de training van je paard en wat zorgt voor leuke en goede afwisseling.


Handschoenen

Zo maak ik zelf gebruik van handschoenen bij wandelen, het trainen van jonge paarden of paarden welke de neiging hebben om (nog) aan je te trekken. Handschoenen zorgen ervoor dat je geen brandblaren krijgt op het moment dat het paard plots het touw, teugel etc. door je hand trekt.

Puur een advies over de handschoenen welke ik al jaren gebruik (ik bied deze niet zelf aan). Dit zijn Uvex ‘sportstyle’ handschoenen. Deze zorgen voor veel gevoel, ook in je vingertoppen waardoor je bijna niet merkt dat je handschoenen draagt. Verkrijgbaar onder andere bij Epplejeck:
https://www.ej.nl/ruiter/kleding-accessoires/handschoenen/handschoenen-uvex-sportstyle_13654.html?colorId=10041


Om te bestellen, scroll naar onder op deze paginaPionspringlepels

Neem je graag eens af en toe een hindernis? Maar vind je hindernismateriaal ook zoo prijzig en een gedoe om de staanders te verplaatsen? Ik heb een simpele en hele goedkope oplossing…. De Pionspringlepel!!
 
Het enige wat je ernaast nog nodig hebt om een hindernis te maken zijn 2 pionnen en balken/weidepalen. Je plaatst de pionspringlepel heel gemakkelijk bovenin de pion. Dankzij het dit handige hulpmiddel blijft de balk heel goed liggen en kun je gemakkelijk verschillende hindernissen maken.

– stevig wit plastic
– gemakkelijk in de pion te doen

Prijs set van 8 stuks € 65,00
Alleen verkrijgbaar in wit en per 8 stuks.

Om te bestellen, scroll naar onder op deze pagina


Meer info

Wil je meer info of heb je vragen? Neem contact op.


Bestellen

Dit zijn kwaliteitsproducten waar ik voor sta, dus niet goed, geld terug (als er binnen een jaar na aankoop wat mee zou zijn bij normaal gebruik).
Ruilen kan binnen 30 dagen na aankoop.

Wil je een artikel bestellen, gebruik dan onderstaand formulier. Betaling dient vooraf te gebeuren en kan door middel van bankoverschrijving of een tikkie. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op bestellingen.

De verzendkosten bedragen standaard € 6,75 (Post nl) en komen er nog bij (niet in de prijs van de artikelen inbegrepen).


Digitaal Bestelformulier