Videocoaching


Tips en advies in de praktijk door middel van het samen bespreken van
jouw video.

Tevens de ideale aanvulling op de Online Cursussen zodat je ‘steady’ progressie blijft maken, omdat ik je op afstand door ‘de lastige stukken’ heen kan helpen en nog meer inzicht kan geven.


Eenvoudig en effectief

Je bespaart jezelf de reistijd (en reiskosten) en kunt toch gemakkelijk vanuit huis ‘les’nemen. Haast iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Even een filmpje laten schieten door iemand (of jezelf filmen met een statief) is zo gepiept. Het vervolgens doorsturen of uploaden via YouTube is ook eenvoudig. Dus laat dat je niet tegen houden om vooruitgang te boeken.


Het is ook mogelijk om live les te nemen op afstand. We gebruiken dan videobellen. Hiervoor heb je ook iemand nodig die filmt en een goede internetverbinding. Neem contact op bij interesse.De uitleg hieronder in 3 stappen:

Stap 1

Laat je training door iemand filmen. Breng goed in beeld waar je tegen aan loopt, of waar je begeleiding in zou willen hebben. Het beste kun je dit doen door met slow motion opname en/of inzoomen te werken in je filmpje.

Je filmpje bedraagt niet langer dan 15 minuten. We bekijken later de video samen en bellen er vervolgens 15 minuten over, de totale Videocoaching duurt dus 30 minuten.


Stap 2

Stuur je video per e-mail toe óf upload je video via YouTube en geef het kenmerk ‘prive’ en stuur de link via een FB chat of via e-mail (info@equinespirit.nl).


Stap 3

Neem contact met me op voor het maken van een afspraak (via e-mail of FB chat). Dan kunnen we een datum en tijd prikken waarop we de video samen kunnen bekijken en kunnen nabespreken.

Het bellen verloopt via Whatsapp. Heb je dit niet dan kun je me ook mobiel bellen.


De kosten voor Videocoaching (30 min.) bedraagt € 19,95
Voor meer info hierover, of voor het maken van een afspraak, neem contact met me op.Alleen advies zonder video

Het is natuurlijk ook mogelijk om te bellen als je advies nodig hebt. Ook dit kunnen we inplannen in een sessie. Neem ook hiervoor contact met me op.