Online les of videocoaching


Tips en advies in de praktijk, maar toch op afstand door middel van online les. Het is mogelijk en de vraag hiervoor neemt toe mede door de Corona bestrijdingsmaatregelen.

Tevens de ideale aanvulling op de Online Cursussen zodat je ‘steady’ progressie blijft maken, omdat ik je op afstand door ‘de lastige stukken’ heen kan helpen en nog meer inzicht kan geven.


Eenvoudig en effectief

Je bespaart jezelf de reistijd (en reiskosten) en kunt toch gemakkelijk vanuit je eigen locatie ‘les’nemen.Online les (videobellen)


De uitleg hieronder in 3 stappen:

Stap 1

Benader mij voor een afspraak via contact of via WhatsApp 06-81503107.

Stap 2

Zorg voor een bluetooth headset (met microfoon), een goede internetverbinding en vraag iemand om je te filmen met je smartphone. Eventueel met gebruik van een statief.

Stap 3

Voor de les stuur ik je een link toe welke je kunt openen om verbinding te maken. Op het geplande moment maken we verbinding en kan de les beginnen!

De kosten voor Online les bedraagt € 25,00 voor een half uur of € 35,00 voor een uur. Voor meer info hierover neem contact met me op.Videocoaching

Haast iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Even een filmpje laten schieten door iemand (of jezelf filmen met een statief) is zo gepiept. Het vervolgens doorsturen of uploaden via YouTube is ook eenvoudig. Dus laat dat je niet tegen houden om vooruitgang te boeken.De uitleg hieronder in 3 stappen:

Stap 1

Laat je training door iemand filmen. Breng goed in beeld waar je tegen aan loopt, of waar je begeleiding in zou willen hebben. Het beste kun je dit doen door met slow motion opname en/of inzoomen te werken in je filmpje.

Je filmpje bedraagt niet langer dan 15 minuten. We bekijken later de video samen en bellen er vervolgens 15 minuten over, de totale Videocoaching duurt dus 30 minuten.

Stap 2

Het bellen verloopt via Whatsapp. Heb je dit niet dan kun je me ook mobiel bellen.

Stap 3

Stuur je video per e-mail toe óf upload je video via YouTube en geef het kenmerk ‘prive’ en stuur de link via een FB chat of via e-mail (info@equinespirit.nl).

Neem contact met me op voor het maken van een afspraak (via e-mail of FB chat). Dan kunnen we een datum en tijd prikken waarop we de video samen kunnen bekijken en kunnen nabespreken.

De kosten voor Videocoaching (30 min.) bedraagt € 25,00
Voor meer info hierover, of voor het maken van een afspraak, neem contact met me op.Alleen advies zonder video

Het is natuurlijk ook mogelijk om te bellen als je advies nodig hebt. Ook dit kunnen we inplannen in een sessie. Neem ook hiervoor contact met me op.