Vraag & Antwoord Online

Voer je paard gezond!  Maar hoe doe je dat nu eigenlijk?
Equinespirit organiseert samen met met Kirina van Impe, voedingsdeskundige (Mr. Equine Science University of Edinburgh):


Gratis online ‘LIVE vraag & antwoord over paardenvoeding’ 
op woensdag 28 oktober om 19.30 uur
 

Tijdens deze online sessie kun jij je vragen stellen over paardenvoeding.

Bij de voeding van paarden gaat nog wel eens wat mis en dat kan heel vervelende gevolgen hebben. Mijn paard Noa bijvoorbeeld had maandenlang last van dunne ontlasting en na het proberen van vele supplementen, bloedonderzoek en adviezen van de dierenarts leek niets te helpen. Ik wist me geen raad meer en mijn arme paard voelde zich helemaal niet goed in zijn vel. De ommekeer kwam toen ik mij ging verdiepen in gezonde voeding voor paarden. Eindelijk kon ik de puzzelstukjes op z’n plek leggen en mijn arme paard van zijn dunne ontlasting afhelpen.

Je verdiepen in de voeding van je paard is verstandig. Problemen met voeding en spijsvertering werken door en hebben effect op de het lichaam en de gemoedtoestand van het paard en dus ook bijvoorbeeld uiteindelijk ook op de training.

Heb jij ook een probleem met je paard waarbij je vermoed dat het een voedingskwestie zou kunnen zijn? Of vraag jij je ook wel eens af of je goed bezig bent op voergebied? Dan is dit je kans om je vraag te stellen aan Kirina. Schrijf je in om een plaatsje te bemachtigen tijdens deze GRATIS online sessie. We kijken er alvast naar uit om je online te ontmoeten!